E Street - sort

Specifikationer

Materiale Aluminium
Stelfarve Matsort
Decal Gul
Gear Enviolo Heavy Duty trinløs
Gear (antal) Trinløs
Forbremse Hydraulisk skivebremse
Bagbremse Hydraulisk skivebremse
Håndtag Sort
Dæk (for) Mitas Flash V66 Stop Thorn 20x1,75x2
Dæk (bag) Mitas Flash V66 Stop Thorn 26x1,75x2
Elsystem Promovec
Motorbeskrivelse Promovec Cargo centermotor
Batteri Promovec CAR 7, 626 WH / 17,4Ah
Display Promovec Graphic Slim (Bluetooth)
Vægt 59,5kg inkl. standardbatteri
{{($ctrl.showAllOption ? 'Search.Facets.ShowFewer' : 'Search.Facets.ShowAll') | translate }}

Centurion E Street er en helt ny og sikker ladcykel, der komfortabelt kan transportere 2 børn. Du kan også montere 1 barnestol via ISOFIX-monteringspunkterne. E Street er yderst praktisk og følger Centurion DNA’et for funktionalitet og design, og kan prale af innovative funktioner såsom USB-opladning i kabinen. Det gennemførte stel, nøje udvalgte komponenter og et elsystem fra danske Promovec gør cyklen kraftfuld, manøvrerbar og nem at cykle på.

Op til 3 års garanti på batteri og motor.

Max lasteevne: 260kg (100kg i ladet)
Dimensioner: L: 220cm, H: 120cm, B: 78,5cm

{{'b2c.Catalog.ProductDetails.Print' | translate}}

Kaleche

Ekstraudstyr til din E Street

Hold humøret højt for dine passagerer og udstyr din E Street med en smart, speciallavet kaleche. Kalechen har vinduer på alle sider, hvor vinduet mod føreren kan åbnes. Derudover medfølger der et aftageligt myggenet til sommerdagene. Kalechen er håndlavet i Danmark.

Kabine

Rummelig og funktionel

I den store kabine har du masser af plads til både børn og anden last. I kabinen finder du en komfortabel bænk med plads til 2 børn samt et ISOFIX-beslag til at montere en barnestol. Under bænken er der et smart opbevaringsrum med indbygget USB-indgang, hvor du kan lade din smartphone eller tablet på farten. Bemærk: Kabinen må max lastes med 100kg. Bænken er designet til at transportere 2 børn op til 7 år gammel.

Se monteringsguide af barnestol via ISOFIX

Køreegenskaber

Praktisk, sikker og adræt

E Street skiller sig ud fra mængden med sine overlegne køreegenskaber, der er en kombination af både stelgeometri og håndplukkede komponenter. Vi har integreret hjulene i kabinen, som gør cyklen yderst kompakt (under 80cm bred). Det gør det nemt at have det fulde overblik over cyklens placering på cykelstien. Samtidig har E Street et centralt tyngdepunkt, som bevirker, at den ligger godt på vejen og i svingene - uanset vejr og last. Nyd enhver tur med E Street.

Motor

Promovec Cargo centermotor

E Street er udstyret med en kraftfuld centermotor fra danske Promovec. Med hele 100 Nm moment har du mere end nok ydeevne til transportere både dig selv og dine passagerer. Du får en hurtig, men behagelig acceleration.

Batteri

Hele 626 WH / 17,4 AH

Som standard fås E Street med et stort batteri, der har en lang rækkevidde på op til 100 km. Batteriet er gemt elegant væk under kabinen, og kan nemt på- og afmonteres v.h.a. dets håndtag.

Display

Promovec Graphic Slim

E Street er udstyret med det nye Promovec Graphic Slim display, som både er minimalistisk, smart og funktionelt. Med Graphic Slim har du alle essentielle funktioner lige ved hånden. Du kan også forbinde det til din smartphone via Bluetooth for at låse op for endnu flere funktioner via den smarte Connect+ App.

Læs mere om Graphic Slim

Trinløst gearsystem

Enviolo Heavy Duty

E Street har et innovativt, trinløst gearsystem, der er designet til netop ladcykler. E Street kan håndtere tung last uden at tabe ydeevne eller overbelaste cyklen - det skyldes bl.a. Heavy Duty gearsystemet, der er skabt til formålet. Samtidig er det utroligt behageligt, nemt og vedligeholdelsesfrit.

Læs mere om Enviolo

Lygter

Kraftige og synlige

E Street lyser problemfrit gaden op og gør dig tydelig i trafikken. De 2 LED forlygter er integreret i kabinen, og LED baglygten er monteret på bagskærmen. Lygterne tændes og slukkes via displayet på styret.

Bremser

Altid sikker nedbremsning

Er kabinen fyldt op? Intet problem. Med 2 hydrauliske skivebremser foran og 1 bagpå har du altid en sikker og effektiv bremseevne lige ved hånden. Derudover har du også en håndbremse, til når cyklen holder parkeret.

Garanti

3 år på batteri og motor

Elcyklen er udstyret med et elsystem fra danske Promovec, der tilbyder hele 3 års garanti på motor og batteri. Det vil sige, at hvis batteriet, motoren eller opladeren bliver defekt inden for denne periode, reparerer eller udskifter Promovec den defekte del. Normal ældning og slitage af batteriet er ikke dækket af garantien. Det er også muligt at opnå en garanti på 70% minimumskapacitet på batteriet i samme periode. Tryk på knappen for at læse mere.

Læs mere

Med Centurion får du

5 års garanti på stel
Dansk design og kvalitet
Forhandlere over hele landet
3 års garanti på Promovec batteri og motor