Kvalitet siden 1980'erne

EN DEL AF DANMARKS STØRSTE CYKELUNIVERS

Centurion er et af mærkerne i den familieejede virksomhed, HF Christiansen A/S i Randers. Virksomheden har designet og produceret cykler siden 1903 og udover Centurion produceres bl.a. også mærkerne AvenueBike by Gubi, MBK, Motobécane, Nishiki, Principia, Raleigh og Winther. Se mere på www.hfchristiansen.dk.

 

KENDT OG ELSKET
Syv ud af ti danskere kender Centurion, og i Centurions målgruppe viser årlige undersøgelser, at hele ni ud af ti kender og genkender mærket. Det er vi meget stolte af. Det er derfor essentielt for os altid at levere den stabile og pålidelige cykel, som Centurion er kendt for og som forbrugerne efterspørger. For vi ved nemlig, at produktkvalitet betyder meget for Centurions loyale publikum. Det er glæden ved et langvarigt og berigende forhold til deres cykel, cyklisterne prioriterer, når de anskaffer sig en ny Centurion.

 

DESIGN OG FUNKTION I ÉT
Funktionalitet og design har været Centurions pejlemærke siden 80'erne. Afdæmpet skønhed i formsproget parret med kvalitetsrige komponenterne er Centurions enkle opskrift. Den nordiske tone i en Centurion mærkes som en dyb samklang mellem design og funktion, som er viet til at levere høj brugsværdi for ejeren. Centurion cykler er stabile hverdagscykler, som er lavet til at skabe komfort, fart og elementær glæde for den kvalitetsbevidste cyklist. Centurion leverer kvalitetscykler som både kan findes i form af retrocykler, sportscykler, citybikes og elcykler.

 

VÆGT OG STYRKE
Centurions program er alsidigt sammensat af produktfamilier, som hver især kan noget forskelligt. Tag for eksempel Centurion Image, som er en sporty pendlercykel i den bedste Centurion-tradition. For at gøre cyklen ekstra lækker og livet lettere for ejeren, er stellet fremstillet af letvægts tripple butted aluminium. Vi optimerer stellets afgørende egenskaber: vægt og styrke, ved at tilpasse godstykkelsen efter graden af belastning på konkrete steder. Sådan sparer vi på vægten og øger styrken på samme tid. Flagskibet Centurion Zero fortjener også at blive nævnt. Og dét gør Centurion Basic også. Og Centurion Helium, og sådan kan vi blive ved, for Centurions familier har alle hver især noget at byde på til sit kvalitetsbevidste og loyale publikum. Tjek de forskellige modeller ud her på siden og find den Centurion der passer til dine behov.

God fornøjelse!

Med Centurion får du

5 års garanti på stel
Dansk design og kvalitet
Forhandlere over hele landet
3 års garanti på Promovec batteri og motor