Elcykler

Centurions elcykler er både sportsorienterede og praktiske. Elcyklerne er udstyret med et innovativt elsystem fra danske Promovec. Derudover er Centurions elcykler designet til at skabe komfort og overskud i hverdagen. Om du dagligt pendler gennem byen, eller du elsker lange landevejsture, er en Centurion elcykel et oplagt valg.

Centurion elcykler består af modellerne Basic E, Zero E, Dark Image E, Helium E, Challenger E Cargo og den helt nye Roadie.

Se et udvalg af vores elcykler

Roadie

En hurtig og praktisk byelcykel

Roadie er en innovativ, hurtig og praktisk byelcykel. Med sit enkle design og størrelse kan du komme let rundt i indre by. Den kommer med frontlad, der gør den praktisk til at løse hverdagens mangeartede opgaver. Den har centermotor, hvilket gør at du får en mere naturlig og komfort følelse, når du cykler på den.

Dark Image E

Højt specificeret allround cykel

Se Dark Image E

Challenger E Cargo

En nyskabende cargocykel

Den smarte Challenger E Cargo udfordrer grænserne for, hvad en cykel kan. Med sit store frontlad og innovative elsystem fra danske Promovec, er Challenger E Cargo klar til enhver udfording, du møder i din hverdag. Cyklens lange hjulbase og størrelse betyder, at den ligger stabilt og behageligt på vejen uden at gå på kompromis med manøvrerbarhed.

Registrer dit Promovec batteri

- Få 2 års yderligere kapacitetsgaranti

Se mere her

Med Centurion får du

5 års garanti på stel
Dansk design og kvalitet
Forhandlere over hele landet