Elcykler

Centurions elcykler er både sportsorienterede og praktiske. Elcyklerne er udstyret med et innovativt elsystem fra henholdsvis japanske Yamaha eller danske Promovec. Forvent ren køreglæde i form af høj komfort, funktionalitet og design. Om du dagligt pendler gennem byen, eller du elsker lange landevejsture, er en Centurion elcykel et oplagt valg.

Centurion elcykler består af en lang række modeller lige fra sporty elcykler til praktiske ladcykler. Fælles for modellerne er deres høje funktionsevne og smarte features.

Se et udvalg af vores elcykler

E Street - ladcykel på el

Funktionel ladcykel med fantastiske køreegenskaber

Læs mere om E Street

Roadie E

En hurtig og praktisk byelcykel

Roadie E er en innovativ, hurtig og praktisk byelcykel. Med sit enkle design og størrelse kan du komme let rundt i indre by. Den kommer med frontlad, der gør den oplagt til at løse hverdagens mangeartede opgaver. Den har en centermotor, hvilket gør at du får en mere naturlig og komfortabel fremdrift med rigelig power.

Zero E

Stilren og praktisk sportscykel

Sportscyklen Zero E byder på et let og praktisk design. Zero E er skabt til dig, der ønsker en elcykel, der både kører og ligner en helt almindelig sportscykel, men som stadigvæk ønsker den ekstra hjælp, som elsystemet yder. Zero E er en elcykel, der både fortjener at blive set og oplevet.

Dark Image E

Højt specificeret allround cykel

Forvent masser af sjov med den alsidige Dark Image E elcykel. Hvis du elsker at cykle uden at skulle bekymre dig om bakker, terræn eller noget andet, er Dark Image E et oplagt valg. De brede, grebsstærke dæk og den kraftfulde baghjulsmotor inspirerer til ikke altid at tage den hurtigste vej hjem. Hvorfor ikke tage den lidt længere, men sjovere rute på grusstien?

Challenger E Cargo

En nyskabende cargocykel

Den smarte Challenger E Cargo udfordrer grænserne for, hvad en cykel kan. Med sit store frontlad og innovative elsystem fra danske Promovec, er Challenger E Cargo klar til enhver udfording, du møder i din hverdag. Cyklens lange hjulbase og størrelse betyder, at den ligger stabilt og behageligt på vejen uden at gå på kompromis med manøvrerbarhed.

Challenger E

Citybike med masser af power

Skal du have en bundsolid elcykel til hverdagens opgaver, er Challenger E en sikker vinder. Forvent både høj komfort, praktiske egenskaber og masser af køreglæde. Nyd godt af elsystemet fra Yamaha, der byder på et stort batteri, et smart display og en centermotor, der håndterer enhver udfordring på fortrinlig vis.

Invincible E

Top udstyr, top teknologi

Drømmer du om en elcykel med overlegen teknologi og udstyr fra øverste hylde? Alt det kan du forvente af Invincible E, der er udstyret med et kraftfuldt elsystem fra Yamaha, trinløse gear, vedligeholdelsesfrit remtræk og meget mere. Med Invincible E er du garanteret en køreoplevelse ud over det sædvanlige.

Image E

Sjov elcykel med rå styrke

Intet kan stoppe dig på en Image E. En ungdommelig og sporty elcykel med et kraftfuldt Yamaha elsystem, trinløse gear, vedligeholdelsesfrit remtræk, brede dæk og meget mere. Med Image E kan du snildt tackle al slags terræn med fantastisk komfort. 

REGISTRER DIT PROMOVEC BATTERI

3 års garanti på 70% minimumskapacitet.

Ejer du en Centurion elcykel med et elsystem fra danske Promovec, kan du registrere det og få 3 års garanti på 70% minimumskapacitet fra købsdatoen. Dette skal ske senest 14 dage efter købet er foretaget.

Se mere her

Lær mere om elsystemerne på Centurion

Med Centurion får du

5 års garanti på stel
Dansk design og kvalitet
Forhandlere over hele landet
3 års garanti på Promovec batteri og motor