Image E - mat sølv

Specifikationer

Materiale Aluminium
Stelfarve Mat sølvgrå
Decal Sølv/rød
Gear Trinløs
Gear (antal) Trinløs
Forbremse Hydraulisk skivebremse
Bagbremse Hydraulisk skivebremse
Hjulstørrelse 28in (700)
Dæk Panaracer GravelKing SK+ 27,5x2,10
Elsystem Yamaha PW-ST
Motorbeskrivelse Yamaha PW-ST 70Nm centermotor
Batteri Yamaha downtube batteri 36V/500Wh
Display Yamaha Display A
Egnet til City
{{($ctrl.showAllOption ? 'Search.Facets.ShowFewer' : 'Search.Facets.ShowAll') | translate }}

Centurion Image E er en topmoderne elcykel med nøje udvalgte komponenter, der med sikkerhed gør din daglige pendling eller ture i fritiden til en sand fornøjelse. Det vedligeholdelsesfrie remtræk, der erstatter den traditionelle kæde, samt trinløse gear, er blot få af de elementer, der gør Image E til en fremtidssikker elcykel, som byder på masser af køreglæde.

Downtube batteri - fås i 1 størrelse:
· 500 WH/13,9 AH - Op til 130 km. (standard)

{{'b2c.Catalog.ProductDetails.Print' | translate}}

Display

Yamaha Display A

Yamaha Display A er designet til blandet brug lige fra bykørsel til ture på sporene. Det store LCD display er gjort simpelt og let at navigere, og det har en høj synlighed uanset vejret og forholdene. Lige ved hånden har brugeren let mulighed for at skifte mellem hjælpeniveauerne ved blot et enkelt tryk på knapperne.

Lær mere om Yamaha Display A

Motor

Yamaha PW-ST

Yamahas PW-ST er en højtydende og alsidig motor. Med sit kraftige moment på 70 Nm. er du sikret stærk acceleration og en motor, der altid kan tage fat. PW-ST har en automatisk støttetilstand, som giver turen en afslappet fornemmelse og fleksibilitet i trafikken ved konstante ændringer såsom de mange stop og start for trafiklys og fodgængere. · Centermotor 250W · Vægt: 3,4 kg. · Moment: 70 Nm. · Max hastighed: 25 km/t. · Walk assist (træk nemt cyklen) · 4 niveauer: høj, standard, eco og +eco

Batteri

Yamaha EX500

Stort batteri som er gemt smart væk i stellet. · Kapacitet: 500 Wh · Lithium-ion batteri: 36 V · Opladningstid: Ca. 4,0 timer · Vægt: 3,0 kg · Rækkevidde: Op til 130 km

Remtræk

Gates Carbon Belt Drive

Med et remtræk fra Gates Carbon Drive™ slipper du for at bøvle med olie og rust. Ren, glat og stærk - Dette er fordelene ved Gates Carbon Drive™ systemet. De carbon forstærkede remme holder længere end almindelige kæder, de skal aldrig smøres og er nærmest vedligeholdelsesfrie. Gates Carbon Belt Drive er det bedste valg - helt simpelt.

Læs mere om Gates Carbon Belt Drive

Gear

Enviolo Trekking

Cyklen er udstyret med smarte, trinløse gear fra Enviolo. Det minder på sin vis om automatgear, blot uden trinene. Du skal blot dreje på skifteren, alt efter om du cykler på op, ned eller på en flad strækning - super nemt. Dermed får du altid en fænomenal cykeloplevelse.

Vil du vide mere? Tryk her

Dæk

Panaracer GravelKing SK+

Panaracer GravelKing SK+ er bygget til hastighed på selv det hårdeste terræn. En kombination af aggressive knopper, naturlig gummiblanding og ekstra punkteringsbeskyttelse, skaber fundamentet for et sandt kvalitetsdæk. GravelKing SK+ har et stærkt greb på selv utroligt løst grus, men formår stadig at holde komforten. På trods af sine offroad egenskaber håndterer GravelKing SK+ asfalt uden problemer og med minimal støj. Takket være ProTite Shield Plus har dækket endnu bedre beskyttelse mod punktering.

Med Centurion får du

5 års garanti på stel
Dansk design og kvalitet
Forhandlere over hele landet
3 års garanti på Promovec batteri og motor