Roadie E - mat sort

Specifikationer

Materiale Aluminium
Stelfarve Matsort
Decal Sort
Gear 7 indv. Shimano Nexus
Gear (antal) 7
Forbremse Tektro HD-T285 hydraulisk skivebremse
Bagbremse Tektro HD-T285 hydraulisk skivebremse
Håndtag Centurion brun
Hjulstørrelse 20in
Dæk Panaracer TourGuard Moto 20x2,50
Kurv Frontlad medfølger
Elsystem Promovec
Motorbeskrivelse Promovec 70Nm centermotor
Batteri Valgfrit downtube batteri, 2 størrelser
Display Promovec CONNECT + (Bluetooth), 5 assistniveauer
Vægt 22,4kg inkl. standardbatteri
Egnet til Elcykler
{{($ctrl.showAllOption ? 'Search.Facets.ShowFewer' : 'Search.Facets.ShowAll') | translate }}

Centurion Roadie E er en smart, hurtig og praktisk elcykel skabt til byen. Med sit enkle design og størrelse kan du komme let rundt i indre by. Roadie E har mulighed for at få eftermonteret et frontlad eller kurv, så du kan tilpasse cyklen efter netop dine behov. Roadie E har en utroligt behagelig og naturlig fremdrift med sin kraftfulde centermotor. Derudover er vægtfordelingen på Roadie E skabt med henblik på høj manøvrerbarhed og komfort.

Op til 3 års garanti på batteri og motor.

Downtube batteri - fås i 2 forskellige størrelser:
· 317 WH/8,8 AH – op til 50 km. (standard)
· 374 WH/10,4 AH – op til 80 km. (+1500kr. for opgradering)

{{'b2c.Catalog.ProductDetails.Print' | translate}}

Frontlad

Frontladet på Roadie er udstyret med AVS systemet fra Atran Velo, hvor man kan på- og afmontere en lang række tilbehør. Derved kan man ændre frontladet til, hvad der lige præcis passer til ens behov. På frontladet kan man montere mange forskellige varianter af kurve, kasser etc. fra Atran Velo. Se det store udvalg af Atran Velo tilbehør hos din lokale forhandler.

DISPLAY

Promovec Connect +

Promovec Connect + er et revolutionerende display til fremtidens elcykel. Connect + består derfor af et minimalistisk display, som cyklisten kan anvende til den korte tur samt et Bluetooth-opereret system, der forbinder mobilen og elcyklen via en app – fungerer til iOS og Android.

BATTERI

Promovec downtube batteri

Cyklen kan fås med et downtube batteri i størrelserne: 317 WH/8,8 AH (rækkevidde på op til 50 km) eller 374 WH/10,4 AH (rækkevidde på op til 80 km). Batteriet er produceret i Danmark.

MOTOR

Promovec centermotor 250W

Behagelig, stærk og meget støjsvag motor, som er placeret centralt med lavt tyngdepunkt. En centermotor trækker igennem kæden ligesom på en almindelig cykel, hvorfor cykeloplevelsen føles meget ligesom at cykle på en almindelig cykel blot med ekstra hjælp. Centermotoren kræver dog, at du ikke kun bidrager med at træde i pedalerne, men at du også kan lægge en vis kraft i pedalerne, da hjælpen ellers vil føles begrænset. Så sagt med andre ord, så skal man være lidt mere aktiv for at få glæde af den ekstra hjælp med en centermotor.

GEARGRUPPE

Shimano Nexus

Shimano Nexus er indvendige gear skabt til den travle hverdag. Derfor kan Nexus levere kvalitet, funktionalitet og kræver minimal vedligeholdelse. Derudover har Nexus en funktion, der gør ethvert gearskifte let, blødt og hurtigt, så din cykel er ekstra behagelig at cykle på.

Garanti

3 år på batteri og motor

Elcyklen er udstyret med et elsystem fra danske Promovec, der tilbyder hele 3 års garanti på motor og batteri. Det vil sige, at hvis batteriet, motoren eller opladeren bliver defekt inden for denne periode, reparerer eller udskifter Promovec den defekte del. Normal ældning og slitage af batteriet er ikke dækket af garantien. Det er også muligt at opnå en garanti på 70% minimumskapacitet på batteriet i samme periode. Tryk på knappen for at læse mere.

Læs mere

Nedenfor finder du vores størrelsesguide.

Du skal blot måle din skridtlængde for at finde ud af, hvilken størrelse passer til dig. Da dette er vejledende, anbefaler vi altid, at du prøver cyklen.

Skridtlængde Cykelstørrelse i tommer Cykelstørrelse i cm
67-72 16-17,5 40-44
73-78 17,5-19 44-48
79-84 19-20,5 48-52
85-90 20,5-22 52-56
91-96 22-23,5 56-60
97-102 23,5-25 60-64
103-108 25-26,5 64-68

Med Centurion får du

5 års garanti på stel
Dansk design og kvalitet
Forhandlere over hele landet
3 års garanti på Promovec batteri og motor